Hirdetés

Így állíthatod össze a legegyszerűbben személyre szabott zenetáradat



|

A népszerű zenei streaming szolgáltatások vonzó szolgáltatásait és a lokális zenetárak előnyeit ötvözi az Audials One, továbbá videóklipek és rádióadások beszerzésében is segít.

Hirdetés

Kényelmes és könnyen megszokható a streaming szolgáltatások használata, de nem mindig nyújtanak tökéletes megoldást, ráadásul kizárólag a saját felületükön játsszák le a zenéket, és ingyenes verzióik folyamatos, széles sávú internetelérést is megkövetelnek. Az Audials One 2021 komoly eszköz, amellyel összeállíthatod tökéletesen személyre szabott zenetáradat.

A modern zenerögzítő

Nem szimpla letöltőprogram (ripper), és nem is egy egyszerű multimédiás lejátszó az Audials One, amely számos meglepetést tartogat. A dizájnos felületen jól elkülönített lapokat kapott a zene, a podcast és az élő tévéadás. A zenéket a YouTube-ról, a Spotifyról és az AmazonMusicról is beszerezheted, de a program pluginkezelésre is képes, így további szolgáltatásokat is bekapcsolhatsz. A keresővel a kijelölt helyeken kutathatsz zenék, podcastek után, amelyeket azonnal, a programon belül le is játszhatsz. Ha szeretnél biztonsági másolatot készíteni a megtalált zenéről vagy videóról, ezt egyetlen kattintással megteheted.

Hirdetés

A podcastkezelés is jól működik, sőt ezeket is letöltheted. A lokális zene- és videólejátszást az élő online tévéadás követi, ami izgalmas ugyan, ám a kivitelezés nem sikerült jól. Az előre felvett csatornák első elindítását szinte biztosan megnehezítik az előnézetet eltorzító adatkezelési és sütifigyelmeztetések, és néha a videóstreamet ezt követően sem találja meg az Audials One. Ha viszont sikerül a kissé gyér listából számodra érdekeset találni, a rögzítés, listázás, visszajátszás természetesen itt is adott.

Sok lehetőség és kihagyott ziccer

Nagyon sok funkcióval tömték tele az Audials One-t, a 2021-es változat pedig megbízhatóan dolgozik, és egészen gyors is. A legtöbben minden bizonnyal letöltésre, saját, offline zene- és videokliptáruk gyarapítására fogják bevetni, ám emellett rendszerezésre, keresésre is kiválóan használható. A kezelőfelület kinézete megváltoztatható, a pluginkezelés is hasznos, de az online tévés modulon még lehetne dolgozni. Az élő online rádiók háttérben rögzítése nagyon hasznos funkció, de néhány beállítást nagyon elrejtettek, és nem is egyértelmű elnevezésük, ezért az ismerkedésre rá kell szánni egy kis időt.

Ez a szoftver a PC World év végi előfizetői akciójának keretében a Prémium és a Gold csomagok mellé járó számtalan értékes ajándék egyike.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.