Hirdetés

Így állítsa vissza Firefox régi megjelenését



|

Nem mindenkinek nyerte el a tetszését az új Australis megjelenés.

Hirdetés

A Mozilla Firefox beépített automatikus frissítési szolgáltatásának köszönhetően hírünk írásának idejére a felhasználók többsége vélhetően már megkapta az Australis kódnevű felülettel ellátott 29-es főverziót. A böngésző kinézete objektíven szemlélve a korábbinál átláthatóbb és funkcionálisabb lett, azonban nem mindenki van elragadtatva tőle.
 

Hirdetés


A változásokat nem kedvelőknek jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a Mozilla kiegészítőket tartalmazó oldaláról már letölthető a Classic Theme Restorer névre hallgató bővítmény, amely szinte teljesen képes visszaállítani a régi megjelenést: a fülek újból kisebbek és négyszögletesebbek lesznek, az ablak bal felső sarkába visszakerül a narancssárga menügomb, továbbá a beépülők eszköztára is újból bekapcsolható válik.


A kiegészítő telepítése után a változtatásai elsőre is nyilvánvalóak lesznek, azonban ennél mélyebb a nyúl ürege: A Firefox gomb → Kiegészítők → Kiterjesztések menüben a bővítményt megkeresve további beállítások érhetőek el, amelyekkel finomhangolható a működése. A Classic Theme Restorer innen tölthető le.


(Forrás: Lifehacker)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.