Hirdetés

Így csinálj mozit a kiterjesztett valóságban



|

A HoloLenshez készült Actiongram AR-karaktereket tud adni a videókhoz.

Hirdetés

A hónap végén jelenik meg a Microsoft HoloLens fejlesztői kitje, a redmondiak pedig egyre több új appot és lehetőséget mutatnak a kiterjesztett valóságra építő headsethez. 

Hirdetés

Az egyik legújabb ilyen az Actiongram, ami gyakorlatilag AR-alapú videoszerkesztő. A segítségével úgy lehet videókat készíteni, hogy a rajta szereplő emberek hologramokkal együtt láthatóak. 

Az app célja nem az, hogy megizzassza Hollywoodot, hanem az, hogy a headset tulajdonosai ötletes, rövid és érdekes anyagokat tegyenek majd közzé a közösségi oldalakon. 

Az elérhető AR-karakterek között van például dinoszaurusz, űrhajós, macska és zombi is. A választás után a valós környezetben lehet használni bármelyiket, de persze az eredmény egyelőre elég vegyes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.