Hirdetés

Így készíts GIF-eket Androidon



|

Már Androidon is elérhető a Giphy Cam, amellyel érdekes GIF mozgóképeket lehet létrehozni.

Hirdetés

Több mint egy évvel az iOS-es megjelenése után végre Androidra is megérkezett a Giphy Cam, amelynek a segítségével tetszetős GIF-eket hozhatunk létre, effektekkel, matricákkal és egyéb extrákkal. 

Hirdetés

Ahogyan az iOS-es kiadásban, úgy itt is lehet rögzíteni videót, majd azt feldobni szűrőkkel, animált matricákkal, keretekkel, hátterekkel, emojikkal és szöveges kiegészítésekkel. 

A klipek elkészítése után GIF formátumban lehet azokat a készülék tárhelyére menteni vagy igény esetén azonnal megosztani a közösségi oldalakon. 

Sajnos az androidos app egyelőre nem támogatja a videók importálását a galériából, illetve az új IRL matricákat sem, amelyek képesek az arcunkat követni. Az előbbi problémát rövidesen frissítés keretében orvosolják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.