Hirdetés

Így lehet jól lenyúlni a dolgozók ötleteit



|

A BBC ezentúl a felhőben gyűjti az ötleteket a dolgozóitól.

Hirdetés

A BBC hamarosan elindítja az iCreate nevű projektet, aminek a lényege, hogy a jövőben az összes alkalmazottja feltölthesse a saját ötleteit a jövőbeli tévéműsorokkal kapcsolatban. A felhő-alapú crowdsourcing szoftvert a Wazoku fejlesztette, a cél pedig az, hogy a vállalat rögzíthesse a dolgozói ötleteit, majd ezeket megvitassák, és akár bele is vágjanak. 

Az iCreate nevű rendszert bármelyik dolgozó használhatja majd, de a vezetőket is erősen ösztönzik az ötletek beküldésére. A többiek egy beérkezett ötletet kommentálhatnak, így pedig egy-egy bejegyzés előbbre kerülhet a listában. A legvitatottabb témákat fejlesztési szakaszba is átültetik. 

A BBC úgy gondolja, hogy tele van kihasználatlan tehetségekkel, az új platformnak hála pedig felszabadultabban tudnak majd remek tévéműsorokat gyártani. 3D-set mindenesetre biztos nem csinálnak, hiszen nemrég eldöntötték, hogy erősen lejegelik a 3D-s vágányt. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.