Hirdetés

Így lesz Android tabletből Windows 8.1-es



|

Néhány gyártó lehetőséget ad, hogy ingyen váltsunk Windows operációs rendszerre.

Hirdetés

Meglepő és eddig teljességgel szokatlan jelenség bukkant fel a táblagépek világában. Miután egyre több kínai gyártó építi eszközeit Intel processzorok köré, néhányan már arra is lehetőséget adnak, hogy az előtelepített Android operációs rendszert ingyen és bérmentve Windows 8.1-re cseréljük. Eddig a 230 dolláros Teclast X98 3G tablet és az Onda V819i, illetve V975i modelljeinél érhető el bizonyosan ez az opció, ám a dual-boot mód még nem használható, egyszerre csak az egyik OS lehet telepítve.

Hirdetés

A Microsoft alapvetően minden 9 hüvelyknél kisebb táblagép és okostelefon esetében térítés nélkül bocsájtja a gyártó rendelkezésére a Windows-t. A kínai modellek között azonban találunk ennél nagyobbakat is, ami a szokatlan módon letölthető firmware-rel együtt már felveti a kérdést, hogy mindez a redmondiak engedélyével történik-e. Aki viszont mindenképpen egy olcsó, nagy felbontású kijelzővel szerelt Windows-os tabletre vágyik, egyelőre még élhet a lehetőséggel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.