Hirdetés

Így lesz mozgó festmény a videóidból



|

Ígéretes app az Artisto, amely Android és iOS operációs rendszerekre is elérhető.

Hirdetés

Az Artisto egy olyan app, mint a népszerű Prisma, de kifejezetten videókhoz készült. A segítségével készítünk egy újat vagy kiválasztunk egy meglévőt, és alkothatunk egy 10 másodperces klipet, ami Vincent van Gogh és Pablo Picasso stílusában pompázik majd. 

Hirdetés

Az Artistót az orosz Mail.ru készítette, Android és iOS rendszerekre egyaránt elérhető. 

Az app egyelőre nem tökéletes, kevés a szűrő és néha nem működik minden tökéletesen - ráadásul sok időbe is telik egy-egy filter használata. Amennyiben épp működik, akkor viszont szép végeredményt ad. 

Anna Artamonova, a Mail.ru alelnöke szerint csak 8 napba telt az appot kifejleszteni. A neurális hálózatokkal kezdtek el játszani, majd csináltak egy videoszerkesztőt. 

Artamonova közzétett néhány mintát is, hogy mire képes az alkalmazás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.