Hirdetés

Így néz ki a Facebook natív Windows 10-es alkalmazása



|

Felkerült a Windows Áruházba az univerzális program bétája.

Hirdetés

A Facebook hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy már úton van az univerzális keretrendszert használó, Windows 10 és Windows 10 Mobile rendszereken futó natív alkalmazása. Most nagy csendben felbukkant az Áruházban szoftver béta változata, ám a működése nem garantált. Nekünk elsőként a kukac jelet nem sikerült beírni a bejelentkező oldalon, majd némi másolásos-beillesztés kerülőút után 400-as hibakódot jelzett.

Hirdetés


Ha személyes tapasztalatokkal nem, de pár képernyőképpel szerencsére tudunk szolgálni. A jelek alapján a Windows 10-es változat nyújtani fogja a Facebook webes felületének összes fontos funkcionalitását, így amennyiben hajlandó lesz az elvárt módon működni, akkor jelentősen gyorsabbá és egyszerűbbé teheti a közösségi szolgáltatás használatát. A "gyilkos" funkciója a beépített chat lehet, a beérkező üzenetekről minden bizonnyal küld majd értesítést az élő csempéjére és a Műveletközpontba.





(Forrás: WinBeta, Windows Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.