Hirdetés

Így néz ki a Google Chrome megújult felülete



|

Első körben a Chromebookok kapják meg a Material Design ráncfelvarrást.

Hirdetés

Hónapok óta tudjuk, hogy a Google illetékesei dolgoznak a Chrome kezelőfelületének modernizálásán. A vállalat egyik dizájnerének köszönhetően most kiderült, hogy elsőként a Chrome OS rendszerű gépeken válik alapértelmezetté a Material Design elveire épülő téma, méghozzá a következő napokban érkező 50-es szoftverfrissítéssel.

Hirdetés


A Windows, Linux és Mac OS X rendszereken még nem világos, hogy mikor kapcsolják be a frissített felületet, azonban a böngésző Canary kiadási csatornájában lévő 52-es változatban manuálisan már engedélyezhető a Material Design. Az érdeklődőknek az about:flags különleges oldalon az "Anyagszerű megjelenés a böngésző felső részén" opciót kell engedélyezniük.


Sebastien Gabriel beszámolója alapján jelentősen többről van szó, mint a meglévő grafikus téma módosításáról. A Material Design kinézet implementálása során újraírták a böngésző Core UI komponensét, hogy a legkülönfélébb felbontások és pixelsűrűségek mellett is élesek, megfelelő méretűek maradhassanak a Chrome kezelőfelületének elemei.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.