Hirdetés

Így nő meg a Maced üzemideje 20 százalékkal



|

20 százalékos megtakarítást ígér az Endurance nevű alkalmazás.

Hirdetés

Bármilyen prémium gépek is a MacBookok, azok sem bírják egy feltöltéssel örökké. Mindenki járt már úgy, hogy kapkodva kezdett konnektort és töltőt keresni. 

Hirdetés

Ezen segíthet valamennyit egy érdekes új alkalmazás, amely az Endurance nevet kapta. Ennek a segítségével nagyjából 20 százalékkal lehet megnövelni a Mac üzemidejét. 

Úgy működik, hogy az akkumulátort terhelő tényezőket monitorozza és módosítja, mint a kijelző fényereje, az Adobe Flash vagy a teljesítményigényes appok. 

70 százalékos töltöttségnél az alkalmazás automatikusan elindul, de a bekapcsolás persze 15 százalékra is időzíthető. 

A program a háttéralkalmazások figyelésére és a processzor visszafogására is képes szükség esetén. 

Az Endurance 7 napos ingyen próbalehetőség mellett tesztelhető. Aki továbbra is használni szeretné, annak 12,99 dollárba kerül majd a program. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.