Hirdetés

Így tehetsz egyedi számlapot egy androidos okosórára



|

Nem muszáj beérni az Android Wear alapértelmezett felületeivel.

Hirdetés

Hirdetés

Az Android egyik legjobb tulajdonsága az, hogy a részleteiben is testre szabható. Természetesen ugyanez a jellemző igaz az Android Wear rendszerre is, amelyet a Google viselhető eszközökre, pontosabban okosórákra talált ki. 

Mindkét rendszeren van lehetőség a felület kinézetének a módosítására, az okosóráknál pedig általában sok számlapot és színt is kapunk a választási lehetőségek közé. Idővel persze jobb lenne még több, és valami új. Szerencsére bőven akad miből válogatni, most pedig megmutatjuk, hogyan lehet felrakni az új számlapokat az androidos okosórákra. 

 

Más stílusok is léteznek

 

Jöhet a Facer

Első lépésben telepíteni kell az androidos okostelefonra a Facer nevű alkalmazást. Ez 247 forintba kerül, viszont rengeteg egyedi számlap van benne, és további kiadásokat nem tartogat. A telepítéskor már meg is jelennek az okosórára elérhető számlapok - a későbbiekben pedig a fő stílust kell hosszan megnyomni, hogy előbukkanjanak az opciók. 

 

Facer

 

A számlapok

A következő lépésben természetesen a kívánt számlapok kiválasztása következik. Itt rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre, az egyik legjobb azonban a FaceRepo, ahol a kerek és a szögletes órák tulajdonosaira is gondoltak. Legyen szó a Tag Heuer vagy a Casio stílusáról, mindenki megtalálja a neki tetsző felületet és elképzelést. Természetesen a legnépszerűbbek és a legújabbak közül is lehet válogatni. 

 

Óriási a kínálat

 

Letöltés

A megfelelő számlap kiválasztása után jöhet a letöltés ikon. Amikor a felugró ablak megkérdezi, hogy a böngészőt vagy a Facert választjuk a művelet végrehajtásához, akkor nyomjunk a Facerre. Az app ezután automatikusan kitömöríti a letöltést, és megjeleníti a többi felület között. 

 

A legkedveltebbek

 

Telepítés

Ezután már csak a telepítés maradt hátra, vagyis a számlap átvitele az okosórára. A Facer appon belül keressük meg azt a szimbólumot, amin egy nyílt mutat egy órára a bal oldalról. Ennek a segítségével lehet megadni az órának, hogy melyik számlapot akarjuk használni. Néhány másodperc elteltével az okostelefon és az okosóra szinkronizálnak, mi pedig új stílusnak örülhetünk a csuklónkon. 

 

Nektek van már okosórátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.