Hirdetés

Így töröld magad az internetről



|

Svéd fejlesztők előálltak egy eszközzel, ami néhány gombnyomással segít megszüntetni az internetes létezésünket.

Hirdetés

Az internet egyszerre lehet nagyszerű és kellemetlen hely, és bárkivel előfordulhat, hogy szeretne teljesen felhagyni a használatával, legalábbis azzal, hogy sok helyen jelen van különböző fiókokkal, fotókkal, bejegyzésekkel. 

Hirdetés

Nincs mindig könnyű kiút, de ilyet igyekezett kínálni egy svéd fejlesztőpáros, Wille Dahlbo és Linus Unnebäck. 

Ők készítették el a Deseat.me eszközt, ami néhány kattintással segít törölni az internetes létezésünket. 

A használatához elegendő bejelentkezni egy Google-fiókkal, a keresés ezután megindul a kapcsolódó appok és szolgáltatások iránt. A végén hivatkozások jelennek meg egy listában, minden fiókhoz. Ezek a leiratkozási, törlési oldalakra mutatnak, vagyis néhány kattintással lehet végezni az összes fiókkal. 

A közösségi oldalakkal és a netes jelenlét okozta stresszel bárkinél bármikor betelhet a pohár. Időnként jól jöhet egy kis szünet, amiben a Deseat.me gyors segítség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.