Hirdetés

Így változik a Google Play Áruház kezelőfelülete



|

Átalakul a Google áruházának a kezelőfelülete, egyeseknél már láthatóak a változások.

Hirdetés

Átalakulóban van a Google Play Áruház, a módosítások pedig egyes felhasználóknál már meg is jelentek a 7.1.15-ös verzióban. 

Hirdetés

Az egyik legfeltűnőbb módosítás az appok adatlapján a sokkal szélesebb telepítés gomb, amely gyakorlatilag teljes szélességében fut a kijelzőn. Így könnyebb megtalálni és megnyomni. 

A fejlesztő neve alól eltűntek az apró dobozok - például az ajánlott életkori besorolás -, továbbá a kitűzőket is száműzték, amelyek hasonló címeket kerestek, illetve amelyek a kategóriát mutatták. Az értékelések és a letöltések hozzávetőleges száma láthatóak maradtak, igaz, már nem kitűzőként. 

A képernyőképek innentől kezdve nagyobb méretben lesznek láthatóak, illetve a részletes leírást lenyitó gomb is máshová került. 

Ugyan az új kezelőfelület megjelenéséről számos helyen lehet olvasni, azt még nem tudni, hogy mikor lépnek életbe a módosítások mindenkinél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.