Hirdetés

Így varázsold át a Chrome új lapját



|

Mutatunk három fantasztikus Chrome-beépülőt.

Hirdetés

A böngészők kiegészítői általában valamilyen plusz funkcióval igyekeznek felturbózni az adott programot. Az jóval ritkább, hogy egy beépülő magán a szoftver kinézetén próbál javítani. Ez persze érthető is, hiszen a mai böngészők általában letisztult felülettel rendelkeznek. A Chrome új lap oldalán azonban bőven lenne mit szépíteni. 

Hirdetés

Amennyiben valaki nem elégedett azzal, amit a Google odatett a Chrome böngésző új lapjára, akkor szerencsére számos kiváló beépülőből válogathat, ami ezt lecseréli. Azzal, ha egy igazán szépet választunk, a napunk is jobban telik a monitor előtt - elvégre az idő nagy részét úgyis a böngésző előtt töltjük. Mutatunk három nagyszerű kiegészítőt. 

 

Momentum

A méltán népszerű Momentum ötvözi a látványt a produktivitással. A kiegészítő az első indulásakor megkérdezi a nevünket, illetve azt, hogy mi a legfőbb célunk az adott napon. Ezután minden egyes új lapon név szerint üdvözöl minket az addon, illetve emlékeztet a napi célunkra is. Az extrák között kinyitható teendőlista is található, illetve az aktuális időjárást is látjuk. Természetesen a Chrome-appok gomb sem maradt ki a bal felső sarokból. Legalul mindig kapunk egy motivációs céllal elhelyezett idézetet is, ami a kedvünktől függően fárasztó és inspiráló egyaránt lehet. 

 

Teendőlista is van

 

Pinterest Tab

A Pinterest Tab használatához nem szükséges Pinterest-fiók, mégis teljes méretben kapunk mindig egy nagyszerű képet magáról a közösségi oldalról. Az első indításkor a beépülő megkérdezi, hogy milyen kategóriák érdekelnek minket, úgy mint ételek, sportok, divat, építészet, stb... 

A kiegészítő a bal alsó sarokban képes begyűjteni a Google Naptár adatait, a bal felső sarokban pedig közvetlen hivatkozást tartogat a Pinteresthez. A jobb alsó sarokban az aktuális kép adatait látjuk, míg jobb felül a könyvjelzőinket, a képcserét és a témákat érhetjük el. Természetesen nem maradt el a böngészőbe rakott Pin It gomb sem, ha valaki már használná az oldalt is. 

 

Nincs hiány a cuki állatokból

 

Earth View from Google Maps

Az Earth View from Google Maps nem igényel semmilyen beállítást. A telepítése után minden alkalommal, amikor megnyitjuk az új lapot, műholdfelvételeket kapunk a Google Térképektől. A tetszetős beépülőről csak az árulja el, hogy tulajdonképpen egy kiegészítő, hogy a bal alsó sarokban van egy Google Maps logó, a bal felsőben egy Chrome Apps link, a jobb alsóban pedig egy jelzés, hogy honnan van az aktuális képünk. 

 

Műholdképek
 
Nektek melyik beépülő a kedvencetek a Chrome-hoz?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.