Hirdetés

Ilyen az Android N második előzetese



|

Az egyik legnagyobb újdonságot a Vulkan API jelenti.

Hirdetés

A Google elérhetővé tette az Android N második előzetesét, amelyben a hibajavítások mellett új funkciók és elemek is helyet kaptak. 

Hirdetés

A második előzetes sok hibát kijavított, amelyet az elsőben felfedeztek: például a rejtett WiFi-hálózatokhoz való csatlakozás hibáját és a többablakos rendszer problémáit. A Multiwindow mód kapcsán egyébként a fejlesztők már beállíthatják a maximális és a minimális magasságokat és szélességeket az appokhoz. 

A legérdekesebb újítás a Vulkan 3D renderelő API, ami lehetővé teszi a 3D-s appok fejlesztőinek, hogy közvetlenül használják a GPU-t. 

A Google szerint a Vulkan API szembetűnő teljesítményjavulást eredményez majd minden grafikailag megterhelő alkalmazásnál. 

Szintén újdonságot jelentenek az alkalmazásindító parancsikonjai. Egy apphoz 3-5 gyorsművelet lesz rendelhető, és ez egy üzenetküldőnél például a leggyakrabban felkeresett kontaktokat jelenti majd. 

Vannak a második előzetesben új emojik is. 

Az új Android N már elérhető a Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9 és Pixel C eszközökre, de a 4G-s Android One készülékekre is tölthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.