Hirdetés

Ilyen hasznos a Google Fotók



|

A Google új reklámja azt mutatja meg, hogy a tárhely betelésével nem áll meg az élet.

Hirdetés

Manapság mindenki szeret sok képet és videót rögzíteni az okostelefonjával, ehhez viszont nem árt a nagy tárhely. Valószínűleg egy új készüléknél is kifogyunk belőle, már néhány hónap után. 

Hirdetés

Ha megtelt a tárhely, lemaradunk a fontos pillanatokról - korábbi képeket feláldozni pedig szintén nem túl jó. 

A megoldást a Google a Google Fotókban látja, ami Androidon és iOS-en is elérhető, és képes automatikusan menteni az elkészült tartalmakat, korlátlan felhős tárhely mellett. Van azonban egy olyan funkciója is, amelyet eddig keveset reklámoztak (a régebbi felhasználók valószínűleg már ismerik). 

A tárhely felszabadítása funkcióra szeretné a Google felhívni a figyelmet az új reklámjával. Ez segít a készülék tárhelyét kipucolni, miközben egyetlen kép sem tűnik el - ott lesz a Google korlátlan, kereshető tárhelyén. 

Az androidos és az iOS-es app beállításaiból egyaránt elérhető a funkció, amely kellemes meglepetést okozhat mindenkinek, aki már kezd kifogyni a tárhelyből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.