Hirdetés

Ilyen lenne az ingyenes Super Mario Run



|

A Pocket Gamer által készített képek emlékeztetnek: talán jobb 10 dollárt fizetni egyszer, mint állandóan szenvedni az in-app vásárlásokkal.

Hirdetés

Sokan kritizálják a Nintendót azért, amiért az 9,99 dollárt kér a Super Mario Run teljes verziójáért. Jobb lett volna a régóta népszerű freemium modell? 

Hirdetés

Bár elsőre csábítónak hangzik, az utóbbi évek azt bizonyítják, hogy az ingyenes letöltés mellett általában játszható egy-egy játék, de az idő múlásával az élménybe nagyon belerondítanak azok az elemek, amelyeket állandóan meg kellene vásárolnunk ahhoz, hogy zavartalanul haladhassunk. 

Persze reklámokkal is telepakolhatta volna a játékot a Nintendo, de ezzel nem akarta dühíteni az embereket. 

Milyen lett volna az ingyenes Super Mario Run, in-app vásárlásokkal? A Pocket Gamer számos elképzelést készített. Minden apróbb bökkenőnél várni vagy fizetni kellene. Vagyis a 10 dollár elsőre soknak tűnik, de legalább a zavaró játékmenet miatt nem kell aggódni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.