Hirdetés

Ilyenek az Android N új mappái



|

A Nova Launcher villámgyorsan lemásolta a Google újítását.

Hirdetés

Alig, hogy megjelent az Android N második előzetese, a Nova Launcher azonnal le is másolta a rendszer egyik vizuális frissítését, a mappák megváltozott nézetét. 

Hirdetés

Az Android N mostani újdonságai közé sorolható a 3D-s renderelőmotor, a Vulkan, illetve az alkalmazásindító gyorsműveletei. Van persze más extra is, mint például a mappák megváltozott nézete. 

Az eredeti előzetes még a klasszikus dizájnt követte, azonban a második kiadásban a mappák ikonjain az appok egymás mellett láthatóak, levágott szélekkel. 

Ezt a kinézetet bármelyik androidos készüléken el lehet érni a Nova Launcher béta verziójával, amely már le is másolta az újítást. Természetesen a legfrissebb verzió kell hozzá. 

Bár nem szenzációs a frissítés, azért érdekes, hogy a fejlesztők egy napon belül beépítették a Nova Launcherbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.