Hirdetés

Imádja a Redstone kódnevet a Microsoft



|

Állítólag lesz egy negyedik ilyen nevű frissítés is a Windows 10-hez.

Hirdetés

A Windows 10 első stabil kiadásának kódneve Threshold volt, míg a tavaly ősszel érkezett első nagy frissítése a Threshold 2 nevet kapta. A jelenleg stabil Windows 10 Anniversary Update-tel a Microsoft kódnevet váltott, ezt már Redstone-nak hívta, a jelenleg fejlesztés alatt álló Creators Update munkaneve pedig Redstone 2 lett.


Hirdetés


A Windows Central értesülései szerint nagyon megtetszett a Microsoftnak a Redstone név, a források szerint ugyanis a jelenleg készülő Redstone 2 frissítést a Redstone 3 és Redstone 4 követik majd. A Redstone 2 (Creators Update) jó eséllyel jövő márciusban válhat véglegessé, az utána következő Redstone 3 pedig valamikor 2017 vége felé mutatkozhat majd be. A Redstone 4 szinte biztosan 2018-as termék lesz.


Ezzel párhuzamosan azt is csiripelik a madarak, hogy a vállalati felhasználásra szánt Microsoft Surface mobilok csak a Redstone 4 elkészülte után kerülhetnek majd piacra, a Microsoft már alapvetően ezzel a negyedik Redstone-nal előtelepítve szeretné szállítani a telefonokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.