Hirdetés

Íme a legjobb Office csomag



|

Előfizetői akciónkban 12 PC World magazin, 1 TB tárhely és értékes szoftvercsomag jár minden Office 365 előfizetés mellé.

Hirdetés

Nálunk még mindig tart a karácsony! A nagy érdeklődésre való tekintettel január végéig meghosszabbítottuk év végi akciónkat, amely keretén belül 12 PC World magazint - minden hónapban teljes verziókkal és vírusvédelmi kódokkal -, Office 365 Egyszemélyes előfizetést és ajándék szoftvercsomagot adunk minden új és meglévő előfizetőknek. Miközben az Office 365 kiadás önmagában több mint 20 ezer forintot ér, a teljes csomagot mindössze 19 980 forintért kínáljuk vásárlóiknak. Utóbbi a magazinokon és a friss irodai programokon kívül tartalmazza az 1 TB online tárhelyet, a havi 60 perc ingyenes Skype-perceket, valamint a Panda két eszközre telepíthető vírusvédelmét, a Zoner képmenedzserét, a WinUtilities karbantartóját és az IOBit driver-frissítőjét.  Az exkluzív csomag értéke összesen 66 920 forint, de az alapcsomag most mindössze 19 980 forintért a tiéd lehet.



Hirdetés


Ám ez még nem minden! Ha többre vágysz, bátran ajánljuk prémium csomagunkat, amelyben az alapcsomag tartalmán felül egy exkluzív PC World pólót, alkoholszondát, és más tárgyi ajándékot is beleraktunk, egy szerencsés ráadásul egy Xbox One ajándékcsomagot is nyerhet.

Megtetszett az ajánlat? Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.