Hirdetés

Ingyen beszerezhető a Need for Speed Most Wanted



|

Az Electronic Arts bérmentve kínálja a játékot az Originen.

Hirdetés

Sikerjátékai és nyereséges működése ellenére az Electronic Arts nem örvend túlságosan nagy népszerűségnek a számítógépes játékosok körében. A vállalat vezetői több ízben hangsúlyozták, hogy szeretnének javítani az imázson, így részben emiatt, részben pedig a Steammel rivális Origin játékbolt reklámozása végett még 2014 márciusában elindították az On the House promóciós programot.

Hirdetés


Az On the House keretében a vállalat alapvetően fizetős játékokat kínál teljesen ingyen az Origin felhasználói fiókkal rendelkezőknek, eddig többségében kimondottan régi címeket osztogatott az EA. A promóció felrázása érdekében tegnap egy nagyobb név váltotta le az előzőleg három hónapon keresztül kínált Jade Empire-t, jelenleg a 2012-es Need for Speed Most Wanted szerezhető be ingyen az Originen.


Az árkád autóverseny letöltéséhez installáljuk az Origin kliensprogramot, a bejelentkezés után navigáljunk az Üzlet fülre, kattintsunk a [Deals and free games] lenyílómenü [On the House] menüpontjára. A beszerzés gombra kattintva a Need for Speed Most Wanted "örökre" hozzáadódik a játékkönyvtárhoz.


(Forrás: PC Gamer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.