Hirdetés

Ingyen játék az olcsó AMD videokártyák mellé is



|

Az összes Radeon R7 és Radeon R9 mellé válaszható legalább egy játék.

Hirdetés

A tavasz beköszöntével felpörgött az AMD marketinges gépezete, amely keretében megújult a Never Settle Forever program is. A mától érvényes promócióban a vállalat Radeon videokártyáit választók szokás szerint ingyen játékokat kapnak az új hardverük mellé, fizikai kópiák helyett Steamen aktiválható termékkulcsokról van szó.
 

Hirdetés


A tavaszi Never Settle Forever akció érdekessége, hogy a gyártó összes új grafikus kártyája részt vesz benne: a Radeon R7 240 és R7 250 szériás videokártyát vásárlók egy, az R7 260 és R9 270 szériásat választók kettő, míg az R9 280, R9 290 és R9 295X2 hardverre szavazók három darab játékot igényelhetnek a számukra elérhető kínálatól. Érdekesség, hogy most már indie játékcsomagokat is kínál az AMD: ezekben kettő cím található, a pakkok egy választási lehetőségnek minősülnek.
 


Fontos megemlíteni, hogy nem mindegyik újonnan vásárolt videokártya vesz részt az akcióban, Magyarországon a CHS, Expert és Ramiris forgalmazza a játékokkal felturbózott harvereket. A vásárlás előtt érdemes tájékozódni, hogy biztosan jár-e ajándék a kiszemelt GPU-hoz.


(Forrás: AMD)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.