Hirdetés

Ingyen játékkal erősít az NVIDIA is



|

Batman Arkham Origins jár a középkategóriás videokártyák mellé.

Hirdetés

Az NVIDIA kissé kellemetlen helyzetbe került az AMD lassan folyamatossá váló Never Settle promóciója miatt, ám az ellene indított, többnyire ingyenesen játszható címekhez adott játékbeli pénz nem bizonyult túlságosan „gyilkos” ajánlatnak. Úgy tűnik a vállalat karácsony előtt legalább a középkategóriában javítana valamelyest a pozícióján.

Hirdetés


A gyártó tájékoztatása szerint elméletileg mostantól 2014. január 31-ig a bizonyos GeForce GTX 660 / 660 Ti / 670 / 680, továbbá GTX 760 / 770 / 780 kártyái mellé ingyen jár majd a most október 25-én megjelenő Batman Arkham Origins. A játék bruttó 46 eurós áron rendelhető elő a Steamen.


Sajnos a kuponok csak bizonyos kereskedőknél járnak a megvásárolt kártyák mellé, hazai a hír írásának pillanatában nem volt köztük. Ez természetesen változhat, bár az NVIDIA korábbi promóciója sem jutott el még Magyarországra, így nem érdemes tűkön ülve várni a csodát. A disztribútorok éppen aktuális listája itt tekinthető meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.