Hirdetés

Ingyen játékokkal támad mobilon a Nintendo



|

A Nintendo in-app vásárlásokból szeretne majd pénzt szerezni.

Hirdetés

A játékosok legnagyobb örömére a Nintendo eldöntötte, hogy hamarosan meghódítja az okostelefonok piacát. Mint kiderült, a DeNA segítségével 2017 márciusáig 5 új játékot akarnak kiadni

Hirdetés

A legújabb bejelentés szerint mind az 5 új játék ingyenes lesz. A pénzt az in-app vásárlásokból reméli a Nintendo. 

Azt persze nem tudni, hogy milyen mértékben és hogyan várják a bevételt. A freemium modell hatalmas sikernek bizonyult az elmúlt években a mobiljátékok piacán, és a fejlesztők többet is keresnek így, mint a fizetős címekkel. Azonban ezekkel a mikrotranzakciókkal könnyen vissza lehet élni. 

A freemium jelentheti azt, hogy valóban ingyenesen és normálisan lehet játszani egy játékkal, és ha szükségét érezzük, extrákat vagy vizuális tuningot vásárolhatunk a karakterhez vagy valamihez, pénzért. 

Az is freemium modell viszont, amikor fizetés nélkül lehetetlen továbbhaladni a játékban, esetleg korlátozva van a játékkal tölthető idő mennyisége. Csak a fejlesztőn múlik, hogy melyik megközelítést választja. 

A Nintendo első játéka egyébként a Miitomo lesz, amely inkább egy közösségi platform, Nintendo-karakterek nélkül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.