Hirdetés

Ingyen kiadványszerkesztő szoftver



|

Megújult, kiadványkészítő Template Manager minden OKI nyomtatóhoz.

Hirdetés

A Template Manager 2006 3-as változatának két verzióját dobta piacra a közelmúltban az OKI: a Lite és a Standard változatot. A Lite verzió továbbra is minden egyes nyomtató dobozában megtalálható, a Standard változat előnyeihez a felhasználók ingyenes internetes regisztrációt követően juthatnak hozzá.

 

okitemplates.jpg

 


Önműködően történik a nyomtató konfigurálása a Template Manager 3.0-ban, a hibátlan nyomtatás érdekében. Most már a kép-, vagy a kétoldalas nyomtatás is egyszerűbben kivitelezhető segítségével.


A Template Manager Standard a Lite verzióhoz képest az alábbi többletszolgáltatásokat nyújtja: duplex nyomtatás, többoldalas dokumentum létrehozása és egyedileg maszkolt képek használata. Emellett OLE támogatással rendelkezik, amely lehetőséget ad fájlok, grafikonok, például Word Art képek beillesztésére, így a szoftver még nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználó számára.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.