Hirdetés

Ingyen telefonálással újít a WhatsApp



|

Így szereznének egymilliárd felhasználót a WhatsApp tulajdonosai.

Hirdetés

A Facebook által nemrég 19 milliárd dollárért bekebelezett WhatsApp is tartogatott még némi meglepetést, amelyről az alapító Jan Koum a Mobile World Congress alkalmából számolt be. Az üzenetküldő az idei második negyedévben mutatja be a nagy újítását, ami a hangalapú, ingyenes beszélgetés lesz

Hirdetés

A WhatsApp már korábban is sikeresen kikerülte a mobilszolgáltatók SMS-díjait, most pedig a beszélgetések ingyenessé tételében is segít. Természetesen ezt más appok is tudják, de a tekintélyes, 465 milliós felhasználói tábor ennek hatására a cég reményei szerint 1 milliárd fősre bővül. 

Az ingyenes beszélgetések elsőként az androidos és az iOS-es appokban válnak elérhetővé, később pedig Windows Phone és BlackBerry platformokon is lesz lehetőség a funkció használatára. 

Természetesen mindez a telekomcégeknek nem jó hír, elvégre pont az MWC-n panaszkodtak rá, hogy nem éri meg korlátlan internetcsomagokat kínálni - a neten keresztüli hívások és üzeneteket pedig még inkább elveszik a bevételeiket. A WhatsApp egy évig ingyenes, utána évi 1 dollárba kerül. 

További MWC-híreink

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.