Hirdetés

Ingyen tesztelhető a Windows 8 RTM



|

Hivatalosan fejlesztőknek és vállalati felhasználóknak lett kitalálva a 90 napos próbaváltozat.

Hirdetés

Tegnap a Microsoft nem kizárólag az MSDN és Technet előfizetőknek, hanem gyakorlatilag bárki számára elérhetővé tette a Windows 8 végleges buildjét; a széles közönségnek szánt próbaváltozat letöltéséhez kizárólag egy Microsoft-fiókra (korábbi nevén Windows Live azonosítóra) van szükség.


Fontos megemlíteni, hogy az innen letölthető operációs rendszert a telepítése után 10 napon belül aktiválni kell, és kizárólag 90 napig használható. A próbaidőszak lejárta után nem lehet szimplán frissíteni a licencet, hanem az OS megvásárlása után azt teljesen újra kell majd telepíteni. Éppen ezért a Microsoft a virtualizált környezetben való tesztelést ajánlja az érdeklődők számára, bár így nyilván nem lehet megítélni a szoftver teljesítményét és hardvertámogatását.


A magyar nyelven alapvetően nem elérhető próbaváltozat (még nem tudjuk, hogy lehetséges-e utólag telepíteni rá a lokalizációt) tökéletesen alkalmas arra, hogy a Windows 8-tól eddig idegenkedők végre megalapozott véleményt alkothassanak a rendszer végleges buildjéről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.