Hirdetés

Ingyen tesztelhető lesz a Windows Blue?



|

Elvileg heteken belül elérhetővé válhat a publikus béta verzió.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt a Microsoft kiadta a Windows 8 „Blue” névre hallgató frissítésének belső tesztelésre szánt első verzióját, ám sajnos ezen a rögtön kiszivárogtatott tényen felül csak annyi derült ki róla, hogy megemeli a Windows rendszermagjának verziószámát.


A The Verge friss értesülései szerint a látványos újításokat hozó patchet a korai pletykákkal megegyező módon továbbra is valamikor a nyár végén szeretné elérhetővé tenni a Microsoft, így az újdonságainak pontos listája hamarosan véglegesítésre kerülhet. Ezután a redmondi szoftvercég állítólag kiad majd belőle egy publikus előzetest, amelyet bármely Windows 8-as számítógéppel rendelkező kipróbálhat. Az sajnos továbbra sem tisztázott, hogy a frissítés végső soron ingyenes vagy fizetős lesz-e.


Végfelhasználói szempontból a Blue legnagyobb újdonságát állítólag az új lehetőségekkel és Binggel felturbózott keresője fogja jelenteni: a továbbfejlesztett megoldással például rá lehet majd keresni a Vezérlősávon egy film címére, a webes találatok mellett pedig felbukkanhatnak olyan alkalmazások, amelyekkel le lehet játszani a mozit.


A fentiek mellett két pletykával tudunk még szolgálni a Blue-val kapcsolatban: egyrészt a modern grafikus felülete elvileg 7-8 colos érintőkijelzőkön is használható lesz, másrészt pedig már Internet Explorer 11 böngészővel érkezhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.