Hirdetés

Ingyen turbózza fel az iPhone-os szelfijeidet a Microsoft



|

A Microsoft Selfie egyetlen érintéssel feljavítja a képeket.

Hirdetés

A Microsoft a saját mobilos platformja mellett a rivális operációs rendszereken is igyekszik meghódítani a felhasználókat. Mivel a szelfizés nagy divat, ezért erre is gondolni kell. A Microsoft Selfie már letölthető iOS-re. 

Hirdetés

Az app a Lumia Selfie-re hasonlít, és az a lényege, hogy még jobb képek készítésében segédkezzen. Az app sok dolgot figyelembe vesz (például a nemet, életkort, bőrtípust, megvilágítást), majd speciális algoritmusok segítségével megoldja, hogy egyetlen érintéssel fel legyen javítja a szelfink. 

Az app képes eltávolítani a zajt a képekről, és még a színeken is tud javítani. Persze iOS rendszerre rengeteg hasonló megoldás létezik, de jó hír, hogy már a Microsoftnak is van, és ráadásul ingyenes. 

Az iOS 8.0-tól fölfelé minden iPhone-on, iPaden és iPhone touch készüléken működik. 

Az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus készülékeken ráadásul már 5 megapixeles előlapi kamera található a szelfikhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.