Hirdetés

Ingyenes az Android Swiftkey



|

Az Android legnépszerűbb letölthető billentyűzete, a Swiftkey már ingyenes!

Hirdetés

Bár én magam tökéletesen meg vagyok elégedve az okostelefonom billentyűzetével, vannak olyanok, akik valami másra vágynak, mint a gyárilag telepítettre. A Google Play egyik legnépszerűbb külső, letölthető billentyűzete mindig is a Swiftkey volt, mely mától teljesen ingyenes!

Hirdetés

Természetesen még az ingyenes változatban is van alkalmazáson belüli vásárlás, 300 forintért lehet különböző témákat megvásárolni, míg egy csomag 750 forintba kerül. Azok, akik már korábban, pénzért megvették az alkalmazást, ingyenesen letölthetik a „Premier Theme” nevű csomagot, mely tíz különböző témát tartalmaz. A szoftver különlegessége, hogy képes megtanulni előző sms üzenetekből, Twitter –és Facebook posztokból a felhasználó leggyakoribb szófordulatait, melyet aztán azonnal felajánl. A Swiftkey a megjelenése óta több díjat is nyert, legutóbb 2013-ban, amikor három elismerést is kapott az alkalmazás. Hamarosan, az iOS 8 megjelenésével az iPhone tulajok is élvezhetik a Swiftkey-t

(Kép forrása: Google Play)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.