Hirdetés

Ingyenes és korlátlan VPN az Operában



|

Egyetlen kapcsolóval aktiválható az új funkció az asztali böngészőben.

Hirdetés

Nagy újítást eszközölt az asztali böngészőjén az Opera. A szoftver VPN funkcióval bővült, ami teljesen ingyenes és egyben korlátlan adatforgalmat is engedélyez. 

Hirdetés

A funkciót az asztali szoftverben egyetlen kapcsolóval lehet aktiválni, és ezzel ez az első komoly böngésző, ami hasonló lehetőséget kínál. 

A VPN aktiválása után lehetősége van a felhasználóknak módosítani az országot, amellyel a weboldalak számára megjelennek. A böngésző minden más információt is mutat, például, hogy mennyi adatot forgalmazott a VPN-szerverein. A funkció használatához még bejelentkezésre sincs szükség. 

Az Opera VPN-megoldása 256 bites titkosítást garantál, lehetővé teszi az IP-cím elrejtését és a hozzáférést a blokkolt weboldalakhoz. 

Jelenleg az újítás kizárólag a fejlesztői verziós asztali változatban érthető el. Egyelőre csak Amerika, Kanada és Németország közül lehet választani a helyeket tekintve. 

Később az Opera széles körben is elérhetővé teszi a stabil asztali böngészőben a funkciót, amelynek az elérhetősége a SurfEasy tavaly márciusi felvásárlásának köszönhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.