Hirdetés

Ingyenes jelszótárolóval újított az F-Secure



|

A komolyabb biztonsági incidensekről is értesít a szoftver.

Hirdetés

Nehéz ügy a jelszavak kezelése, hiszen fokozatosan növekvő mennyiségű bejelentkezést igénylő szolgáltatást használunk. A biztonság érdekében mindegyikben egyéni és erős jelszót kell használni, viszont ezeket a megjegyezhetetlenségük miatt többnyire a webböngészőben tároljuk, amely megint csak nem optimális megoldás.

Hirdetés


A széles körben ismert jelszótároló szoftverek tegnap új riválist kaptak, méghozzá a jól ismert F-Secure jóvoltából. A vállalat „KEY” névre hallgató alkalmazása ugyan nem változtatja meg az efféle szoftverekről alkotott elképzeléseinket, azonban barátságos felületű, továbbá Windows 7+, Mac OS X 10.7+ és Android 4.0+ rendszerekre már elérhető, plusz az Apple iOS-es változat is úton van.


Az ingyenes program főbb jellemzői: átlátható kezelőfelület, szinkronizációs lehetőség a különböző platformokon futó változatok közt (ez nem igényel semmiféle központi regisztrációt), erősnek mondott titkosítás, beépített jelszógenerátor, értesítés a komolyabb biztonsági incidensekről. Az F-Secure KEY egyelőre csak angolul érhető el, az érdeklődők innen tölthetik le.


(Forrás: The Next Web)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.