Hirdetés

Ingyenes kémszoftver a gyerekek védelméért



|

A SafeGuard segít megvédeni a gyanútlan fiatalokat az internetes pedofiloktól.

Hirdetés

A gyereknevelést és az internetezést összeegyeztetni sokszor nem egyszerű. A szülők nem ülhetnek folyamatosan szemük fénye mellett, hogy ügyeljék, mire kattintanak és kikkel beszélgetnek. A pornóoldalak letiltása már rég nem elég – sokszor hallani chaten ismerkedő pedofilokról, akik gyanútlan gyerekeket hálóznak be. Azoknak, akik féltik gyerekeiket a netes zaklatóktól, elkészült egy ingyenes szoftver, a McGruff SafeGuard.

 

A szoftvert a Nemzetközi Bűnmegelőzési Központ (The National Crime Prevention Council) támogatásával fejlesztették. Nemcsak a weboldalak letiltását teszi lehetővé, hanem figyeli a chat-beszélgetéseket (többek között MSN, ICQ), illetve a közösségi oldalakon történő kommunikációt is, így például a Facebookot és a Myspace-t. Az ingyenes program segítségével megválaszthatjuk, hogy mindent szeretnénk látni, vagy csak gyanúsnak ítélt esetekben kérünk e-mailben értesítést.

 

 

 

 

A szoftver regisztrációval vehető igénybe, ezután telepíthetjük a megfigyelni kívánt gépre. A netes aktivitást bárhonnan figyelemmel követhetjük, elég bejelentkezni a weboldalra a profilunkba. A program ikonja látszani fog a gépen, ezért gyerekünkkel mindenképpen beszélgessünk előtte az internet veszélyeiről, és arról, miért is érezzük szükségét a megfigyelésnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.