Hirdetés

Ingyenes titkosító szoftver



|

A PKware korlátozott ideig ingyenesen biztosít SecureZIP licenceket, link a cikkben.

Hirdetés

Keddtől már ingyenesen elérhető a szoftvergyártó PKware cég egyik zászlóshajója, a SecureZIP 11-es kiadása. Windows alatt futtatható a program, támogatja a jelszó- és digitális aláírás alapú titkosítást vagy egyszerre mindkettőt. Beépül a népszerű e-mail kliensekbe, például az Outlookba és lehetővé teszi mind az üzenet, mind a csatolt állományok digitális aláírását és titkosítását.


Mint Tim Kennedy, a cég képviselője elmondta, döntésüket, miszerint ingyenessé teszik a programot, egy februári RSA konferencián készült felmérésre alapozták. A több, mint 100 megkérdezett 86 százaléka nagyon is aggódott amiatt, hogy bizalmas adatai rossz kezekbe kerülhetnek, ugyanakkor egyharmaduk elárulta, hogy nem használ semmiféle eszközt az adatok, e-mailek biztosítására.

 

A SecureZIP további lehetőségeket is kínál, mint állománynév titkosítás, végleges (hétszeres) állománytörlés a logikai törlést követően, biztonsági kódok és smart card támogatás. Az ingyenes változat munkaállomásokra, azaz személyileg adminisztrált használatra készült, a vállalati változat központilag adminisztrálható kulcs kezelő modulja nwm szerepel benne.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.