Hirdetés

Ingyenes Windows 7 RC: már csak két napig



|

Csütörtökig lehet letölteni a Microsoft vadonatúj operációs rendszerének utolsó, ingyenes tesztverzióját.

Hirdetés

Meg vannak számlálva a Windows 7 RC (Release Candidate) letölthető változatának napjai. A felhasználóknak ugyanis már csak körülbelül két napjuk van arra, hogy a Microsoft oldaláról letöltsék az október 22-én megjelenő operációs rendszer utolsó, ingyenesen használható tesztverzióját.

 

win7_asztal.jpg


A Windows 7 7100-es buildje csütörtököt kővetően már nem lesz elérhető, habár a letöltők a fenti oldalon továbbra is igényelhetnek RC verzióikhoz regisztrációs kulcsot, ha csak később szeretnék telepíteni az operációs rendszert.

Érdemes tudni, hogy az október 22-én megjelenő Windows 7 ezen kiadása ingyenesen használható egészen jövő év június elsejéig, habár annyi kellemetlenséget el kell majd viselni, hogy 2010. március 1-je után a rendszer folyamatos újraindítást igényel majd. Továbbá az RC a végleges Windows 7 legokosabb, Ultimate változatának felel meg, ennél fogva hivatalos gépigénye is magasabb, mintha Windows 7 Home Basic kiadásról lenne szó.

A tesztelőknek minimum egy 1 GHz-es processzorral, és egy DirectX 9 kompatibilis WDDM 1.0-ás videokártyával kell rendelkezniük. Valamint ezen felül a 32 bites rendszereknél 1 GB RAM és 16 GB tárhely szükséges, míg 64 bitnél ugyanehhez 2 GB RAM és 20 GB tárhely kell. Valamint ha szeretnénk a Windows 7 XP Mode-ját is kipróbálni, akkor ahhoz 2 GB RAM-ra és további 15 GB tárhelyre lesz szükségünk.

Ha további információra van szüksége az operációs rendszer release candidate változatával kapcsolatban, akkor olvassa el a Windows 7 gyakran ismételt kérdéseit.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.