Hirdetés

Ingyenes WP7-programok az LG-től



|

A gyártó kéthavonta 10 fizetős programot ad ingyen a készülékeiket választóknak.

Hirdetés

Aki követte a Microsoft új mobil operációs rendszere körüli híreket, az tudja, hogy egyelőre meglehetősen nehéz helyzetben vannak a Windows Phone 7-es készülékeket piacra dobó gyártók. A redmondi vállalat hardveresen és szoftveresen egyaránt gúzsba kötötte a kezüket, az aktuális feltételek mellett egyszerűen nem képesek egyedi telefonnal előrukkolni.

 

Az első tíz alkalmazás
Az első tíz alkalmazás


Az első tíz alkalmazás

 


Ez a hozzáállás hosszú távon valószínűleg a Microsoftnak sem lesz jó, de a jelenlegi álláspontjuk szerint minden egyes Windows Phone 7-es mobilnak ugyanazt a felhasználói élményt kell nyújtania. A koncepció sikere rövid időn belül eldől, egyelőre mindenki - tulajdonképpen jogosan - csak a száját húzza.


Jelenleg ha valaki Windows Phone 7-es mobilt szeretne vásárolni, akkor valószínűleg csak körülnéz a piacon, és a legszimpatikusabb gyártó termékét választja. Ezen az állapoton az LG úgy kíván változtatni, hogy szövetséget kötött a Microsofttal: a koreai cégtől származó készülékekre 60 napos periódusokban 10 fizetős program lesz ingyen elérhető. A sajtóközleményben nem tértek ki arra, hogy földrajzi helytől függene az elérhetőségük, így jó eséllyel a még november folyamán induló akcióban a hazai Optimus 7-tulajok is részt vehetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.