Hirdetés

Iniciálé készítése Word 2007-ben



|

Készítsen látványos bekezdéseket inicálékkal!

Hirdetés

Könnyen látványossá tehetjük bekezdéseinket iniciálék, azaz "emeletes betűk" készítésével. Ezt a Word 2007 rendkívül egyszerűvé teszi.

 

Első lépés:

Gépelje be a szöveget! A teljes, kész anyagot sokkal könnyebb utólag formázni, mint menet közben kalapálni. Jelöljük ki a formázni kívánt szövegrészt, majd válasszuk a Beszúrás fület, ezen belül pedig az Iniciálé gombot.

 

wordx_1.png

 

Második lépés:

Ha konfigurálni szeretnénk az iniciálé beállításait, a lefelé mutató nyílra kattintsunk. A megjelenő menüben választhatunk az előre beállított opciók közül, ha pedig egyedi megjelenést szeretnénk, kattintsunk az Iniciálé beállításai pontra.

 

wordx_2.png

 

Harmadik lépés:

A menüben teljesen testreszabhatjuk a beállításokat.

 

wordx_3.png

 

 

Érdeklődik a Microsoft Office programok iránt? Látogasson el az irodai csomag részletes, magyar nyelvű információs oldalára!>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.