Hirdetés

Innovációs díjat nyert a SurfCube



|

Rangos, és üzletileg fontos elismerésben részesült a hazai fejlesztésű webböngésző.

Hirdetés

A Microsoft nemrégiben Innovációs Díjjal ismerte el Response Kft. által fejlesztett SurfCube webböngészőt, a Windows Phone 7 operációs rendszeren futó szoftver érdekessége, hogy teljesen térbeli felhasználói felülettel rendelkezik, ráadásul a remek megjelenés jól átgondolt kezelési logikával párosul.

 

 


Az alkalmazás természetesen az Internet Explorer renderelőmotorját használja, és rendelkezik az összes feltétlenül szükséges kényelmi funkcióval: meg lehet tekinteni az előzményeket, lehet könyvjelzőzni, kapott sávszélesség-kímélő funkciót, és orientációs zárral is fel lett vértezve.

 


A SurfCube jelenleg a 3.0-s verziónál tart, az egyik legújabb fejlesztés a Youtube-os videók megtekintésének lehetősége. Két változat érhető el a programból: az ingyenes verzió használatért cserébe el kell viselni néhány reklámot, az ezektől mentes fizetős variáns 2 dollárba (361 forintba) kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.