Hirdetés

Insofta Cover Commander



|

Mire jó egy dobozkészítő program? Hasznos, ha be szeretnénk mutatni egy terméket a weben.

Hirdetés

Elsősorban marketingcélokra szoktak dobozképeket használni, például egy szoftver vagy hardver jobb eladására. Egy humoros és ötletes felhasználási területre lehet, ha fényképeket teszünk egy ilyen dobozra, aminek a megtervezését nem kell komoly programokra bíznunk. Az Insofta programja a lehető legegyszerűbben valósítja meg a képekbe csomagolást, mégis olyan eszközöket kínál, amelyekkel profi minőséget érhetünk el. Ami még jobb: nemcsak dobozokat, hanem DVD-tokot, kártyát, spirálfüzetet és még sok „haszontalan” dolgot hozhatunk létre a képernyőn.


insofta_cover_commander_.jpg


Nem hajtogatásra való

Mielőtt még valaki azt hinné, hogy Tóthékhoz hasonlóan dobozolni fogunk, ki kell ábrándítanunk. A programmal látványelemeket lehet készíteni megvilágítással, oldalakkal, árnyékokkal kifejezetten a képernyőre, az internetre. Indításkor talán egyből feltűnik, hogy mintákból nincs hiány, valamint a próbadarab minden irányba elforgatható. Jó pont, hogy mindig az előnézet menthető el, nem kell ezért külön szerkesztőt nyitnunk. A kép generálása automatikusan történik, de lassabb gépeken ez kikapcsolható, és manuálisan is elvégezhetjük. Az előnézet kisméretű, de a képhez történő nyújtást egy kattintással megtehetjük.


Érdekesebb eredményeket kaphatunk, ha például a CD-vel vagy az ívelt képernyőképpel próbálkozunk, de a Vista DVD-tok is feladhatja a leckét a grafikusoknak. De ha nem tudnánk választani a sok lehetőségből és elkavarodnánk a fülek közt, akkor használhatjuk a jól bevált varázslós módszert is. A végeredményt változatos módon elmenthetjük: átlátszó háttérrel vagy anélkül, esetleg egyedi méretet megadva, szükség esetén még kerettel is elláthatjuk.


insofta_cover_commander_side.jpg

Minden oldalhoz külön, egyéni képeket adhatunk meg


Rendezzük el!

Ha csak egy irányból készíthetnénk el a grafikát, nem lenne olyan érdekes, még kevésbé élethű, pedig az egyik titok a megfelelő megvilágításban és a környezetben rejlik. A Cover Commander ebben is jeleskedik, hiszen a borítás és a hangulat kiválasztásában számos eszköz áll a rendelkezésünkre. Például egy füzetnél még a lapok színét is megszabhatjuk, vagy a dobozoknál az összes oldal képét. Nem kell beérnünk a fehér háttérrel, de sajnos képeket nem állíthatunk be, ellenben átlátszóvá is tehetjük a környezetet. Igazán élethűvé a kamera beállításaival, az árnyékokkal és a tükröződéssel tehetjük művünket. A kameraállással igen látványos, már-már panorámakép-szerű beállításokat is elérhetünk, a megvilágításnál pedig két lámpa helyzetét és a tárgyra eső fényt szabályozhatjuk. Ennek ellentéte, az árnyék is lényeges, hogy a kiterjedést érzékeltesse. Öt különböző paraméterrel szabályoztathatjuk a tulajdonságait, plusz választhatunk az előre beállított értékek közül is. Végül a visszaverődő kép teheti még élethűbbé a végső kompozíciót.


insofta_cover_commander_lamp.jpg

A fényforrások száma és helyzete is beállítható


Az Insofta szoftverével nagyon egyszerűen és könnyen készíthetjük el humoros termékünket, vagy épp valódi termékünk modellezett képét. Pár kattintással létrehozhatjuk a legújabb dizájnt, amelyet akár prezentációkon is bemutathatunk. Az ára sajnos nem olcsó, akinek pedig szerencséje volt, egy napon át ingyen juthatott hozzá a GiveAwayOfTheDay.com oldal jóvoltából.

 

Adatok

  • Virtuális doboz készítése
  • Fényviszonyok, tükrözés és árnyék beállítások
  • Egyszerű, 360 fokos elforgatás
  • Egyedi méret készítése
  • Minden oldal egyedi megadása
  • Animált forgó dobozképek készítése
  • Magyarított kezelőfelület
  • Forgalmazó: Insofta Develpoment
  • Ár: egy éves frissítéssel 59 EUR
  • örök frissítéssel: 89 EUR

 

Értékelés

Előny: egyszerűen, pár kattintással létrehozhatjuk virtuális dobozunkat

Hátrány: otthoni használatra túl drága, új sablonok nem tölthetők le

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 3,5

Ár/érték: 3

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.