Hirdetés

Internet Explorer 9 RC - 2 millió letöltéssel



|

A Microsoft legújabb böngészőjének kiadásra jelölt változatát egy hét alatt 2 millió alkalommal töltötték le.

Hirdetés

Roger Capriotti, az Internet Explorer vezető termékmenedzsere kifejezetten kedvező híreket közölt a Microsoft legújabb böngészőjével kapcsolatban. Körülbelül egy héttel az Internet Explorer 9 kiadásra jelölt (RC) változatának Windows 7-re (32 és 64 bit) történő megjelenését követően a letöltések száma túllépte a 2 milliót.

A kiadásra jelölt változat már rendelkezik az IE9 minden szolgáltatásával, és számos frissítést tartalmaz a korábbi bétákhoz képest. A bétákkal kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy több mint 23 millió letöltést számláltak a böngésző béta állapotú verziói esetében. Az anonim internetezést lehetővé tevő Tracking Protection mellett olyan újdonságok kerültek a böngészőbe, mint például a geolocation, a WebM-videók támogatása, és természetesen sokat gyorsult is a böngészőprogram.

Az Internet Explorer 9 RC-t letölthetik kapcsolódó cikkünkön keresztül. Amíg pedig a végleges verzió megjelenésére várunk, megtudhatják, hogyan lehet megjeleníteni az IE9 alapesetben elrejtett eszköztárait, illetve ha nem rendelkeznek széleskijelzős monitorral, akkor hogyan tehetik a füleket új sorba.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.