Hirdetés

Internet Explorer ablakok Firefoxban



|

A Firefox alatt az Internet Explorer megjelenítő motorját is használhatjuk ezzel a kiegészítéssel.

Hirdetés

Nagyszerű böngésző a Firefox, de még a mai napig vannak olyan webhelyek (például a Windows Update oldal), amely megjelenítéséhez technikai vagy más okból az Internet Explorert kell használnunk. Ez kényelmetlen, mert külön el kell indítanunk, plusz helyet foglal el a tálcán, ráadásul, ha minden másra a Firefoxot használjuk, akkor kezelése is nehézkes lesz. Ezt a problémát hidalhatjuk át ez IE Tab kiegésztő telepítésével, amely lehetőséget nyújt az Internet Explorer megjelenítő motorjának használatára bármely Firefox „fül" alatt. Alapesetben a böngészőnk státusz-sorának jobb alsó sarkában ül, és egy kis ikonon mutatja (Firefox vagy Internet Explorer), hogy az aktuális lap éppen melyik böngésző motorjával jelenik meg. Erre a bal egérgombbal kattintva azonnal kicserélhetjük a két böngészőt, sőt lehetőségünk van egy új „fül" alatt is a másik alatt is megjeleníteni -- így weboldalak fejlesztői pillanatok alatt letesztelhetik fejlesztésük eredményét mindkét programban. Hogy ne kelljen állandóan váltogatni, a beállítások között megadhatjuk azokat az oldalakat, amelyeket automatikusan Internet Explorer-rel szeretnénk megnézni minden egyes alkalommal.

 

ie.jpg

 


Igen hasznos kis kiegészítő az IE Tabs, természetesen csak akkor, ha olyan oldalakat látogatunk, amelyek nem működnek rendesen Firefox alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.