Hirdetés

Interneten az IHM szerződései



|

Közzétették az eddig visszatartott adatokat.

Hirdetés

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium közzétette a Tisztaszoftver Programot megalapozó Microsoft szerződést, amely a Windows és Office alkalmazások ingyenes használatát teszi lehetővé a felsőoktatási intézmények dolgozóinak és hallgatóinak, illetve az általános és középiskolák pedagógusainak otthoni számítógépein. A licencdíjakat a magyar állam fizeti.

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) már többször is nehezményezte, hogy a GKM nem hozza nyilvánosságra az egykori Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) által köttetett szerződések részleteit. A jogvédő szervezet még az adatvédelmi ombudsmant is megkereste, aki 2007. július 30-án kelt állásfoglalásában különösen aggályosnak tartotta, hogy a közérdekű adatok nem kerültek nyilvánosságra.

 

Mi derül ki az adatokból?>>>

 

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.