Hirdetés

iOS-re szabták a Pear OS 8-at



|

Október végén érkezik meg az érdekes stílusú Linux-disztribúció.

Hirdetés

Egy ideje már nem kérdés, hogy mikor érkezik meg a Pear OS operációs rendszer legújabb változata, a Pear OS 8. A linuxos rendszert egyébként szemmel láthatóan az iOS 7 külseje ihlette, ennek keretében az Apple dizájnját követi a Pear OS 8, frissített külsővel, alkalmazásokkal, és vonzóbb tulajdonságokkal az átlagnál.


Megújult többek között a Pear Panel, a Pear Dock és a Pear Launchpad is, ezek mindegyike szintén eszünkbe juttatja az almás rendszereket. Ugyancsak átalakult a Clean My Pear 2, a MyPear 6, a Pear PPA Maneger, és a Pear Spotlight.


A fejlesztő, David Tavares ígérete szerint a Pear OS 8 kiadás előtti változata még ebben a hónapban elérhetővé válik majd. Ezt egy alfa és két béta követné, hogy aztán október 31-én a végleges verzió is megérkezzen, 32 és 64 bites kiadásokban egyaránt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.