Hirdetés

iPad-re ment az Avid Studio



|

Tapinthatóvá vált a videoszerkesztés az iPad-es változattal.

Hirdetés

Az Avid kiadta népszerű videoszerkesztőjének iPad-re optimalizált változatát, amely egyrészt megörökölte a PC-s változat technológiáját, másrészt azt az érintés élményével egészítette ki. Az alkalmazás képes a táblagép beépített kameráját is használni, így az azon felvett mozgóképek könnyedén elhelyezhetők a szerkesztő idővonalán.

 

 

Az alapfunkciók természetesen mind adottak: a képkockánkénti vágás, az effektek alkalmazása és a képkorrekciós eszközök. Az elkészített videók importálásában az App Importer segít, amellyel a felvételeket átvihetjük a PC-s Avid Studioba, ezen felül a táblán a YouTube csatornánkon, illetve a Facebook idővonalunkon is megoszthatjuk művünket.

Az alkalmazásról bővebben testvéroldalunkon, a Macworld bejegyzésében olvashat!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.