Hirdetés

Iskolákra szabja a Binget a Microsoft



|

Az iskolai Bingben sem hirdetések, sem pornográf tartalmak nem lesznek.

Hirdetés

Várhatóan még az idén eljut a legtöbb iskolába a Bing, mint nagy újítás. A Microsoft a keresőmotorjának egy különleges változatán dolgozik, amelyet kifejezetten az iskolásoknak szánnak, az óvodáskortól egészen a gimnázium végéig. A Bing for Schools lényege, hogy nem tartalmaz hirdetéseket a keresési találatok mellett, teljesen kiszűri a felnőtt tartalmakat, valamivel jobban védi az adatainkat és tanulási lehetőségek is megjelennek majd benne. 

Az ingyenes verzió teljes mértékben önkéntes elven lesz használható az iskolák számára, és egyedi szoftver vagy webcím sem kell az eléréshez. A Microsoft olyan témákat is elhelyez majd a kereső főoldalán, amelyekkel arra bátorítja a tanulókat, hogy a Binggel keressenek válaszokat a kérdéseikre. 

A Microsoft az alábbi weboldalán ad válaszokat arra, hogyan használhatják ki az iskolák a programjukat. A mondhatni limitált kiadású kereső nagy segítség lehet a Bing népszerűsítésében, hiszen a tanárok mellett a szülők is minden bizonnyal tárt karokkal fogadják. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.