Hirdetés

Ismét vagyonokat fektetnek egy üzenetküldőbe



|

Az Alibaba segítségével 280 millió dollárt szerzett a Tango fejlesztője.

Hirdetés

Egyre nagyobb magasságokba emelkedik az azonnali üzenetküldők kategóriája. Bár a piac a WhatsApp 19 milliárd dolláros felvásárlásától zeng, egyre több fejlesztő kerül hasonlóan jó helyzetbe. Az Alibaba segítségével például a TangoMe most egy 280 millió dolláros befektetésnek örülhet. A cég Tango szolgáltatása ingyenes üzenetküldést, video-és hanghívást tesz lehetővé, minden szokásos kiegészítéssel. 

Hirdetés

A Bloomberg szerint a 200 millió regisztrált felhasználót számláló TangoMe értéke ezzel a lépcsővel nagyjából 1 és 2 milliárd dollár közé tehető. A Tangót korábban több cég is meg akarta szerezni, azonban a fejlesztők mindenképp tovább szerették volna vinni a szolgáltatásukat. Az Alibaba azért lehetett a befutó, mert ebben állítólag partner volt. A befektetést bővítésekre, mérnökökre és játékos kiegészítésekre költhetik. 

A Tango ezzel a WhatsApp mellett olyan appok sorába állt be, mint a 355 millió havi szinten aktív felhasználót számláló WeChat, vagy a 900 millió dollárért a Rakuten tulajdonába kerülő Viber. A Viber-sztori különlegessége, hogy az app soha nem hozott pénz, sőt: tavaly 29,5 millió dollár veszteséget termelt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.