Hirdetés

ISO-ban is tölthető a múlt heti Windows 10 előzetes



|

Kiment a slow ringben lévő insidereknek a build 14295.

Hirdetés

A csütörtökön és pénteken lebonyolított Microsoft BUILD 2016 konferencia a vártnál jóval kevesebb érdekességet tartogatott a Windows 10 közeljövőjére kíváncsiak számára, vagy legalábbis a végfelhasználók számára fontos újdonságokban nem bővelkedett az esemény. Ezek után talán nem meglepő, hogy a jelek szerint a Microsoft ezen a héten nem fog új előzetest elérhetővé tenni a Windows 10 Redstone (Anniversary Update) publikus tesztelői számára, vagy legalábbis péntek kora estig ez nem történt meg.

Hirdetés


A slow ringben lévők számára viszont jó hír, hogy kiment számukra a múlt héten kiadott Windows 10 build 14295 előzetes, azaz mostantól ők is tesztelhetik a Redstone alfa kiadásait. A Redstone-tól eddig tudatosan teljesen távol maradtak számára is akad pozitív fejlemény, ugyanis a kérdéses build immáron ISO-telepítőkészletben is letölthető, azaz a Windows Insider programba belépett érdeklődők teljesen tisztán is installálhatják az operációs rendszert.


Az ISO-val szemezőknek érdemes tudniuk, hogy az előzetes kiadást csak olyan számítógépeken lehet aktiválni, amelyen előzőleg már működött aktivált Windows 10. Az lényegtelen, hogy egyénileg vásárolt licenckulccsal, vagy Windows 7 / 8.1 rendszerekről való ingyenes frissítéssel került-e a rendszer a számítógépre.


(Forrás: Windows Central, Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.