Hirdetés

Itt a 64 bites Google Chrome



|

Gyorsabb lett a 64 bites böngésző, de Macre írt változata még nincs.

Hirdetés

A Google kiadta a 64 bites Chrome böngészőjének a teljes változatát, igaz, egyelőre csak Windowsra. A Chrome 37 így már képes kihasználni a 64 bites processzorok nyújtotta előnyöket, és gyorsabb teljesítményt ígér. Az új böngésző például 15 százalékkal gyorsabban dekódolja a HD-s videókat a YouTube-ról. A normál verzióhoz képest sokkal kevésbé érzékeny a renderelő összeomlásaira, így stabilabb is ahhoz képest. 

Hirdetés

Van persze rossz oldala is a 64 bites változatnak, ez pedig a kiegészítőkre vonatkozik. A 32 bites beépülőket egyáltalán nem támogatja a szoftver, így például Adobe Flash Player is csak azért van hozzá, mert a Google beépített egy saját verziót belőle. 

Jó hír ellenben a DirectWrite és a HiDPI technológiák támogatása, amelyek jobb képminőséget és szöveges megjelenítést eredményeznek. A Google több biztonsági rést is befoltozott a 64 bites Chrome-on, amely Mac gépekre egy darabig még nem lesz elérhető. Ha valaki Windowson szeretné használni, akkor külön kell letöltenie, az alábbi linken keresztül

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.