Hirdetés

Itt a Firefox 43, gyorsabb 64 bites verzióval



|

A követés elleni védelem ezen felül szigorú móddal is bővült.

Hirdetés

A Mozilla kiadta a Firefox 43-as verzióját, amelyből immáron 64 bites kiadás is van Windowsra. Más újdonság is akad. 

Hirdetés

2012-ben egyébként már volt 64 bites Firefox, épp akkor döntött úgy a Mozilla, hogy leállítja a fejlesztést, mert sok beépülőnek nem volt 64 bites verziója, vagy ha volt, állandóan összeomlott. 

A Mozilla akkor nem érzett elég erőforrást a háta mögött a javításokhoz, azonban a felhasználói nyomás hatására mégis folytatódik a projekt. 

Mindez Linuxon és OS X-en nem volt gond, elvégre a legtöbb külsős beépülő eleve nem működik a platformokon. Azonban 2016 végére a Mozilla leállítja a legtöbb NPAPI-plugin támogatását, így eljött az idő a 64 bites Firefoxra Windowson. 

A 64 bites kiadás nem csak biztonságosabb az alkalmazott technológia miatt, hanem jobb teljesítményt is ígér valamivel. 

További újdonság a szigorú követés elleni védelem, ami privát böngészésnél még több követő weboldalelemet tud megfogni. Van már .m4v-visszajátszás, továbbá képernyőbillentyűzet is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.