Hirdetés

Itt a GeForce 361.75 WHQL Game Ready driver



|

A Rise of the Tomb Raiderhez is tartalmaz optimalizálásokat a csomag.

Hirdetés

Mivel az előző illesztőprogram december 21-én érkezett, ezért azt mondhatjuk, hogy eltelt egy hónap driverek nélkül. Az NVIDIA most kiadta a legújabbat a GeForce videokártyáihoz. 

Hirdetés

Ez a GeForce 361.75 WHQL, és egyben egy Game Ready driver is, ugyanis több címhez is tartalmaz optimalizálásokat. 

A csomagot emiatt fölöttébb ajánlott letölteni a Rise of the Tomb Raider és a Tom Clancy's The Division iránt érdeklődő játékosoknak. A teljesítménybeli optimalizációk mellett vannak SLI profilok, valamint optimális beállítások a GeForce Experience-hez. 

A mostani driver korai, béta jellegű támogatást is nyújt az olyan GeForce GTX grafikus vezérlőkhöz, amelyeket külső megoldásokba telepítettek, Thunderbolt 3 csatolófelületen keresztül. 

További információk és letöltés az alábbi oldalon

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.